Van Batik tot Pangi op 5 oktober: helemaal vol!

Praktische info voor deelnemers en voor wie deze keer misgreep

Dat er zoveel animo zou zijn voor de Immaterieel Erfgoed-dag ‘Van Batik tot Pangi – Stof tot Nadenken’ hadden we bijna niet durven dromen! Het evenement op 5 oktober zit inmiddels helemaal vol. Iedereen die een plekje heeft weten te bemachtigen (ook via de wachtlijst), hebben we per e-mail geïnformeerd. Heb je geen mail ontvangen of sta je nog op de wachtlijst? In dat geval hebben we helaas geen plek meer voor je op 5 oktober.

Geen plekje kunnen krijgen?

Als je geen mail van ons hebt ontvangen, betekent dat helaas dat je niet op onze aanwezigheidslijst staat. Heb je je wel aangemeld via het formulier, maar geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan alsjeblieft eerst je spam-inbox. In principe staat iedereen die zich via het formulier heeft ingeschreven op de deelnemerslijst. Omdat we een beperkt aantal mensen kunnen ontvangen, raden we ook af om spontaan naar de entree te komen of extra gasten mee te nemen. En als je dit keer misgreep, kun je je via onze nieuwsbrief als eerste aanmelden voor toekomstige evenementen.

Handige informatie voor deelnemers

We kijken ernaar uit om je aanstaande zaterdag, 5 oktober, te verwelkomen op de Immaterieel Erfgoed-dag 'Van Batik tot Pangi – Stof tot Nadenken'! Om goed voorbereid te zijn, vragen we je om alvast na te denken over welke workshop je na de pauze wilt volgen. Je kunt namelijk kiezen uit één van de zes workshops. Op de dag zelf geef je bij de aanmeldbalie in Loods Goes aan welke workshop je kiest. Om het aanmelden zaterdag soepel te laten verlopen, helpt het ons als je alvast een top drie kunt maken van workshops, zodat we je gelijk kunnen plaatsen bij de juiste workshop.

Meer informatie over de workshops vind je op onze website via www.immaterieelerfgoed.nl/batik-pangi.