Beschrijving

Het in stand houden van de jaren vijftig rock and roll muziek, kleding- en dansstijl, vintage attributen en de diverse muziekstromingen die hieraan verbonden zijn. Met name rockabilly, western swing, jive, rhythm and blues, bluegrass etc.

Dit gebeurt door middel van het geven dansavonden/wedstrijden met dj's. Organiseren van concerten met live bands uit binnen- en buitenland. Themafeesten zoals onder andere de jaarlijkse Elvisnight. Ook worden er op vaste avonden jive / swing danslessen gegeven.

Als grote klapper wordt er éénmaal per jaar, op de tweede zaterdag in juni, een groot open lucht festival, D-Day, georganiseerd met live optredens, kraampjes waarbij vintage kleding/spullen/platen etc te koop staan. Prachtige voertuigen uit de jaren vijftig / zestig en hotrods zijn op deze dag ook altijd te bewonderen.

Tijdens de huidige corona maatregelen organiseert men T*days. In de buitenlucht zijn zitplaatsen met tafels opgesteld, is er een kleine rommelmarkt en wordt er door dj's rock and roll muziek gedraaid.

Stichting Cruise Inn
Zuiderzeeweg 29